Malta. Dues illes, un continent. Gozo.


Del 29/12/2017 al 03/01/2018
6 dies
per persona 1070
 • Del 29/12/2017
  al 03/01/2018
 • 6 dies
 • Avió
 • Mitja pensió.
 • Clàssic
 • Cap d'Any 17-18

 • Ximo Corts

Descripció

Malta. Dues illes, un continent. Gozo.

Un continent, del que han vingut moltes persones al nostre país, uns més coneguts, Bertuchi, el pintor del Rif, i altres no tant, però que estan molt a prop de nosaltres.
Un continent, on descobrirem algun pintor con Mattia Pretti, italià d’origen, però maltés d’adopció. Un país, que va ser nostre i que el regalàrem per un got d’aigua, i un falcó... recordeu allò del falcó maltés?. Dues illes que no cal confondre. Mai no li pregunteu a un goztità si és maltés. Mai. Si no voleu tindre problemes. Són dos mons. Un país on podreu gaudir de formatges que mai no heu tastat. I visitar monuments megalítics que vos sorprendran, més antics que les piràmides d’Egipte o Stonehenge. Un continent, petit en dimensions, però gran en propostes. Un lloc al que cal anar... al teu abast.

Inclou

 • Guia FPR
 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Excursions (No tickets d'entrada)
 • Avió
 • Sopar Cap d'any
 • Hotel
 • Itinerari en Bus

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 21/07/2017

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 11/12/2017

Opcions

 • Habitació individual + 150 €
 • Assegurança cancel·lació + 25 €

Guia

Ens acompanyarà:

Ximo Corts
Professor i especialista en música antiga.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1070 € + 38 € de taxes


Programació

29 desembre. La Valetta.

Eixida a les 05:00h. de Nuevo Centro i a les 05:30h de Sagunt. Trasllat a l’aeroport del Prat. Vol directe a la Valeta. En arribar-hi visitarem els Jardins Barraka i altres llocs d’interes. Sopar. Hotel a St. Julians 5 nits.

30 desembre. La Valetta.

Avui el dedicarem a La Valetta, que deu el seu nom al Gran Maestre de La Valette. Impressionant ciutat de la segon meitat del S XVI, que s’ha conservat com va ser construïda. La Concatedral, i el seu pis, en sorprendrà, i les pintures de Caravaggio i Mattia Pretti, més. Passejarem la ciutat, i veurem les marques que els nostres avantpassats, cavallers, deixaren en ella.

31 desembre. Gozo.

Matinarem per a anar a Gozo, la segon illa de Malta, on visitarem Qala, amb una ermita que mira a Comino, la tercera illa, amb una història interessant. Després, Gagantija, terra de gegants, i el molí Takola. Passant per Marsalform, arribarem a la capital, on visitarem la Ciutadella. De vesprada, natura: visitarem el Mar Interior, i veurem Fungus Rock, amb el seu secret. I d’ahí acaminarem un poc per a veure les salines i la torre de vigia de Xlendi, des d’on veurem la posta del sol, per a, posteriorment, tornar a Malta. Sopar a l’hotel.

1 gener. Les Tres Ciutats.

A la descoberta del Gran Port oposat a Valletta: Vittoriosa, Cospicua i Senglea. Ací els Cavallers de Sant Joan es van establir en 1530. A Vittoriosa farem un passeig pels seus carrers estrets a l’ombra dels seus edificis històrics, incloent-hi els primers albergs de les distintes llengües en què estava dividida l’Orde de Cavallers. Des de la marina de Vittoriosa prendrem una Dgahjsa, embarcació típica maltesa per a fer un mini creuer al voltant de les acolorides cales del Gran Port. De vesprada, anirem a visitar Tarxien i el Hypogeo, ciutat construida cap a dints de la terra. Sopar a l’hotel.

2 gener. Les tres villes.

Visitarem l’església de Mosta amb una de las cúpules més grans d’Europa, la fortalesa medieval de Mdina amb els seus carrers estrets que ens conduiran als imponents bastions des d’on tindrem unes vistes magnífiques i Rabat, ciutat d’innegable ressonància àrab. Anirem a TaQali, ciutat de l’artesania de Malta, amb una ubicació peculiar. Anirem a veure les “roderes de carro”, formacions en la pedra sense explicació, i passejarem pels penya-segats de Dingli, des d’on veurem la posta de sol. Sopar a l’hotel.

3 gener. Els temples megalítics.

Visitarem Hagar Qim–Mnajdra, 2 temples megalítics, principal indret prehistòric d’aquesta illa, amb un panorama insuperable, i després farem un passeig en barca per la Blue Grotto, la finestra blava, i acabarem el nostre recorregut per Malta a Marsaxlokk, bonica badia, on hi ha un simpàtic mercat els dissabtes, i on dinarem . Tot seguit trasllat a l’aeroport. Vol al Prat. Arribada a València cap les 24:00 hores.

*Atesa l’antelació amb la que s’elabora el programa, FPR es reserva el dret de realitzar modificacions i alteracions en TOTS els serveis i horaris previstos inicialment.Visitarem