JAPÓ. Allà on naix el sol...


Del 14/06/2018 al 27/06/2018
14 dies
per persona 4450
 • Del 14/06/2018
  al 27/06/2018
 • 14 dies
 • Mitja pensió.
 • NOVETAT
 • Avió

 • Santi Tormo

 • Guia Local.

Descripció

JAPÓ. Allà on naix el sol...

Cap al 607 d.C el Príncep Shotoku envià en misió diplomàtica a Xina una carta que començaba: “el fill del cel en la terra on el sol naix, per al fill del cel en la terra on cau el sol” ¿Com està vostè?

Aquest és el primer escrit, on apareix el nom d’aquest país nipò que sovint ha ejercit un gran poder d’atracció antropològic als habitants occidentals del planeta. T’oferim un motiu per a conectar amb el teu “ikigai” postser que aquest siga el viatge on el trobes....

Inclou

 • Mitja Pensió tots el dies.
 • Itinerari en Bus
 • Guia FPR
 • Avió
 • Hotel
 • Assegurança de viatge
 • Tíquets de tren.

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 14/12/2017

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 29/05/2018

Opcions

 • Habitació individual + 1140 €
 • Assegurança cancel·lació + 70 €

Guia

Ens acompanyarà:

Santi Tormo
Arquitecte tècnic i restaurador de monuments.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 4450 € + 441 € de taxes


Programació

14 juny. Valencia / Frankfurt /Osaka

Concentració a les 04:30 a l’aeroport de Manises. Vol amb destí Osaka via Frankfurt. Nit a bord.

15 juny. Osaka

Visitarem la ciutat d’Osaka, incloent el Castell i el Jardí flotant de l'Umeda Sky, des del seu observatori, tindrem una panoràmica de la ciutat. Dinar en restaurant local. Visita de la zona de Dotonbori. Allotjament a Osaka. 1 nit.

16 juny. Osaka / Hiroshima 

Amb el tren bala Nozomi 3 ens traslladarem a Hiroshima. Arribada i visita del Memorial i el Museu. Dinar en restaurant local. Continuarem cap a la l’illa de Miyajima i el famós Santuari Itsukushima. Allotjament a Hiroshima. 1 nit.

17 juny. Hiroshima  / Himeji / Kobe

Eixida cap a Himeji amb el tren bala. Arribada i visita de la ciutat  per conèixer el Castell, una de les estructures més antigues del Japó medieval. Continuarem cap a Kyoto. Dinar en restaurant local. Trasllat a Kobe per a visitar Kobe Port Tower i el celler de Sake. Allotjament a Kyoto. 4 nits

18 juny. Kyoto

Dedicarem el dia de hui per començar la visita  de la ciutat. El Castell de Nijo, patrimoni Unesco i el Temple budista de Sanju Sangendo. Dinar a  restaurant local. Seguirem amb la visita del temple Ginakuji, o temple del pavelló de plata, una de les construccions icòniques de la Cultura Higashiyama i acabarem el dia fent un passeig pel famós camí dels filòsofs.

19 juny. Kyoto / Arashiyama

Segon dia a Kyoto. Visitarem la zona d’Arashiyama, incloent el temple de  Tenryuji amb el seu jardí Zen i el bosc de bambú per on farem un passeig. A continuació, gaudirem d’un dels edificis més bonics de Kyoto, el temple de Kinkakuji o temple daurat. Dinar en restaurant local. De vesprada vorem el  santuari d’Heian per a acabar el dia amb un passeig pel barri de Gion, on tindrem l’oportunitat de vore alguna geisha o maiko caminant pels seus carrers.

20 juny. Nara / Kyoto

Hui ens traslladarem a Nara on visitarem el temple de Todaiji amb la imatge del Gran Buddha, el Parc dels cèrvols i el Santuari Kasuga. Dinar en restaurant local. De retorn a Kyoto, gaudirem d’una de les imatges icòniques del Japó, el Fushimi Inari, que amb centenars de toriis, no deixa a ningú indiferent.

21 juny. Shirakawago / Takayama

Hui visitarem l’aldea històrica de Shirakawago, patrimoni Unesco,  coneguda per les seues cases típiques d’estil gassho-zukuri. Dinar en restaurant local. De vesprada continuarem cap a Takayama on vorem el Museu de les Carrosses del Festival de Takayama i el barri Kamisannomachi. Allotjament a Takayama. 1 nit. Sopar.

** les maletes seran transportades a Tokio. Preparar maleta de mà per a 2 nits.

22 juny. Tsumago / Hakone

Eixida cap a Tsumago on visitarem el Waki Honjin. Trasllat en tren des de Nagoya a Odawara. Dinar en restaurant local. A Hakone, allotjament típic de ryokan on també podrem gaudir d’un bany d’onsen (aigües termals d’origen volcànic) i d’un sopar japonés. Allotjament i sopar a Hakone. 1 nit.

23 juny. Hakone  / Tokio

Visita de la Vall de Owakudani i navegació pel llac Ashi. Dinar en restaurant local. Per la vesprada, pujada en telefèric al Komagatake, des d’on tindrem una de les millors vistes de la muntanya més famosa del Japó, el Mt. Fuji. Trasllat a Tokio. Hotel a Tokio. 4 nits.

24 juny. Tokio 

Dia a la megalòpoli de Tokio. Visitarem el Santuari de Meiji, un dels més sagrats del Japó. Passarem per la façana ultramoderna del Centre d’Art Nacional. Continuarem fins a la plaça on trobarem el Palau Imperial que es el més prop que és pot estar para poder veure’l. Visita dels barris de Harajuku i Avinguda Omotesando. Acabarem el dia al temple d’Asakusa Kannon, en ple cor de la ciutat i dedicat a la deessa de la Misericordia, rodejats de carrerons i xicotets comerços de l’època Edo. Dinar a restaurant local.

25 juny. Nikko /Tokio

Eixida cap a Nikko, on vorem el Santuari Toshogu i el llac Chuzenji. Dinar en restaurant local. De vesprada, visita de les cataractes Kegon que amb quasi 100 metres de caiguda, són de les més impressionants del Japó. Tornada a Tokio.

26 juny. Kamakura / Yohokama  / Tokio

Visita del temple Kotokuin i el d’Hasedera. Continuarem cap a Yokohama amb la panoràmica del Minato Mrai 21  i el barri xino. Dinar en restaurant local. Tornada a Tokio.

27 juny. Tokio  / Valencia

Trasllat a l’aeroport. Vol de tornada. Tokio – Vlc. Via Zurich. Arribada a València a les 19:30h.Visitarem