EUA. Grans parcs de l’oest americà.


Del 17/08/2018 al 29/08/2018
13 dies
per persona 3385
 • Del 17/08/2018
  al 29/08/2018
 • 13 dies
 • Allotjament i desdejuni
 • NOVETAT
 • Avió
 • Gran viatge

 • Clara Ros

 • Guia Local.

Descripció

EUA. Grans parcs de l’oest americà.

L’any 1540 l’expedició castellana comandada per Francisco Vázquez Coronado s’internà en les terres del que coneixem com a Arizona. Ell envià l’extremeny García López de Cárdenas a explorar un territori on els indis deien que hi havia un gran riu. Vint dies després es trobaren amb la vista del Grand Canyon. Quedaren atordits, estupefactes amb la immensitat, la bellesa, el silenci, el fluir del temps. Després buscaren un lloc per a poder baixar i veure aigua. No ho van aconseguir. Al riu l’anomenaren Tizón pel color rogenc. No va ser fins a l’any 1869 que el comandant de l’exèrcit dels Estats units John Wesley Powell realitzà la primera exploració científica del riu Colorado. Hui en dia el Grand Canyon és còmodament admirat pels turistes amb el ben organitzat sistema de miradors. Turistes amb els quals ens unirem en aquest viatge únic al cor de Nord-amèrica. En Fil-per-Randa us hem preparat un recorregut per a gaudir amb calma dels grans parcs de l’oest dels Estats Units.

Un periple de meravella en meravella, sense deixar-nos-en cap: Grand Canyon, Bryce Canyon, Antilope Canyon, Monument Valley, Lake Powell, Canyonlands, Arches, Zion, Marble Canyon, Horseshoe bend...Tot un tour de bellesa creada per la feliç unió del temps i la terra. A més, aprofitant l’estada a Las Vegas, podrem admirar la capital americana de la “diversió”, tan diferent que no ens deixarà indiferents.

Inclou

 • Guia FPR
 • Itinerari en Bus
 • Allotjament i desdejuni.
 • Avió
 • Assegurança de viatge
 • Hotel

Inscripcions

  Inscripcions obertes des del 20/03/2018

Reunió Informativa

  La reunió informativa serà el 11/07/2018

Opcions

 • Habitació individual + 830 €
 • Assegurança cancel·lació + 75 €

Guia

Ens acompanyarà:

Clara Ros
Professora de francés i Història de l'art..

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 3385 € + 340 € de taxes


Programació

17 d’agost. Eixida. Las Vegas. Un espill al desert

Concentració a les 07:30 a l’aeroport de Manises. València-Madrid-Las Vegas. Dia de vol i arribada a la ciutat de Las Vegas. Després d’instal·lar-nos en l’hotel farem una passejada nocturna pe l’Strip, celebre avinguda on es troben els principals casinos de la ciutat. Hotel a Las Vegas. 1 nit.

18 d’agost. Camí al Grand Canyon

Eixirem de matí cap al Grand Canyon del riu Colorado, fent una parada en Hoover Dam. Aquesta presa, obra monumental d’engenyeria de l’any 1931 fa de frontera entre els estats de Nevada i Arizona. Darrere d’aquesta es crea un llac anomenat Mead. Continuarem cap al Grand Canyon i després del check-in a l’hotel anirem a gaudir de la posta de sol al South Rim o ribera sud del canyó. El Mother Point, o el Yavapai Point, ambdós a la vora del Rim Trail, ens serviran de miradors per a gaudir de la vista d’un dels llocs més bonics al món. Els darrers rajos solars augmentaran la impressió d’eternitat i desplegaran per a nosaltres tot el ventall de colors possibles. Hotel a Tusayan-Grand Canyon. 2 nits

19 d’agost. Esperit sagrat. El Grand Canyon del Colorado

Aquest dia el dedicarem a gaudir sense pressa i amb tota comoditat de les vistes al Grand Canyon. Un sistema d’autobusos gratuïts ens porten tranquil·lament a cadascun dels punts de vista condicionats en aquesta part sud del canyó. Podrem anar als miradors més tranquils i allunyats de la casa del parc, com són Hermist Point, Monument Creek Vista, The Abyss, Mohave Point, Hopi Point, etc. També podrem gaudir dels miradors a què el mateix shuttle bus ens aproxima per la part est del parc, que s’anomena Desert View Road: el Grand View Point o el Lipan Point. Aquest fabulós dia al Grand Canyon el podrem gaudir meravellant-nos de cada moment, sentint el vent que ens porta a vista d’àguila sobre una de les meravelles de la Terra. Canviant de perspectives en cada mirador, en cada ullada que donem, mai no es repeteix, mai no cansa.

20 d’agost. Màgia colorada. De la Ruta 66 al llac Powell

Deixarem arrere el Grand Canyon per continuar el camí cap a Page, ens detindrem per a fer una passejada a la ciutat de Flagstaff, encantadora ciutat de l’oest americà i punt de pas de la mundialment mítica Ruta 66. Continuarem per a visitar Marble canyon que marca el començament del Grand Canyon. Podrem tocar amb les mans i els peus el riu Colorado a Lees Ferry, únic lloc on en més de 800 km el riu és accessible i que fou des de 1872 a 1928 l’únic pas del riu. Després un camí des de la vora de la carretera ens portarà a gaudir de la fantàstica vista del Colorado al meandre anomenat Horseshoe Bend. Hotel a l’interior Parc Lake Powell. 2 nits.

21 d’agost. Antelope Canyon i llac Powell. Ones  vermelles

Dia fet per descobrir Antelope Canyon. Aquest està situat a prop de la ciutat de Page, en territori dels navajos. El canyó es diu en la llengua dels navajos “lloc on l’aigua corre a través de les roques”, en aquesta breu bretxa feta per l’erosió podrem admirar-nos dels colors que la llum, en penetrar-la, produeix, aconseguint un efecte màgic. A la vesprada farem una passejada en vaixell pel llac Powell, llac artificial i dels majors del món creat per la presa del canyó de Glen. Ens permet aquesta experiència aproximar-nos des de l’aigua als canyons i formes geològiques que durant mil·lennis s’han anat formant pel mateix pas del temps.

22 d’agost. Parc Nacional Zion. Bellesa contínua

Passarem el dia al Parc Nacional Zion, conegut pels seus profunds canyons travessats pel riu Virgin i els seus afluents, roques acolorides durant desenes de milions d’anys i que va ser país de les diverses civilitzacions índies abans que no fóra lloc ocupat pels mormons. Podrem igualment gaudir de llocs coneguts al voltant dels  estrets del riu Virgin. Hotel a Zion. 1 nit.

23 d’agost. Bryce Canyon. Màgia palpable

El Parc Nacional del Canyó de Bryce és un dels llocs més bonics de l’oest americà. Espectacular amfiteatre natural de roques roges i blanques que deu el seu nom a Ebenezer Bryce i la seua dona, primers colons occidentals que s’hi instal·laren l’any 1860. Descobrirem el parc des dels diferents punts de vista que coronen els fantàstics amfiteatres de pedra i podrem fer un recorregut pel camí anomenat Queens garden trail, podent observar les formacions anomenades hoodoos, resultat de l’erosió de les roques sedimentaries. Dinar al parc. A la vesprada ens dirigirem a Moab. Hotel a Moab. 3 nits.

24 d’agost. Canyonlands. Les millors vistes d’Amèrica

Abans d’entrar al Parc Nacional de Canyonlands ens acostarem al mirador Dead Horse Point –parc de Utah–, conegut com el punt de vista més bonic de nord-americà. Des d’aquest podrem observar els immensos penya-segats que es troben en fantàstics canyons excavats per l’acció del vent, l’aigua i el gel. Una obra mestra visual que ens deixarà bocabadats. Després podrem gaudir del Parc Nacional dels Canyonlands des dels seus miradors cap a un paisatge infinit, miradors d’Island of the sky, The Needles, etc. Tots plens de meravelles visuals.

25 d’agost. Arches National Park. Perfectes equilibris

Descobrirem una de les joies de l’oest nord-americà, de 310 km², on milers d’arcs naturals s’han format en gres roig i ocre. El parc s’ha format sobre la base d’un jaciment de sal sota un mar que desaparegué i que després de milers d’anys d’erosió ha aconseguit formar aquesta meravella geològica. Recorrerem el parc detenint-nos en els miradors i aparcaments arreglats per a poder gaudir de totes les formes que ha adquirit la roca, com són La sal Mountain viewPoint o Park avenue trailhead, la roca en equilibri, etc. Farem la passejada fins a Delicate Arch –4,8 km anar i tornar–, símbol del parc. També podrem veure la roca en equilibri i altres formacions. A la vesprada recorrerem amb bus el Jackass Canyon.

26 d’agost. Monument Valley. Horitzons de pel·lícula

Eixirem de Moab cap a Monument Valley i visitarem el territori sagrat dels indis navajos i on s’han filmat nombroses pel·lícules de l’oest americà, com La diligència, Centaures del desert, Easy rider o Forrest Gump. La imatge d’aquest altiplà resultarà inoblidable no només per la bellesa del lloc sinó també pels records cinematogràfics que en guardem. Farem un recorregut amb els indis per l’interior del parc amb un lunch entre les formacions rocoses tan característiques. Holel a Kayenta. 1 nit.

27 d’agost. De Monument Valley a Las Vegas

Eixirem cap a la ciutat de Las Vegas. Hi arribarem a la vesprada. Temps lliure.

28 d’agost. VIVA LAS VEGAS!

Temps lliure fins a l’hora indicada i trasllat a l’aeroport per la tornada a València. Vol Las Vegas-Madrid-València.

29 d'agost. Arribada a València.

Arribada a València cap a les 21:30 h.Visitarem